Eigen projecten

Ontwikkeling, bouwen en verkoop.

Leipark te Ruisbroek

Leipark is een project gelegen te gemeente Puurs – Ruisbroek. Het bestaat uit woningen en appartementen die samen met het park een rustgevend geheel vormen, in een zeer moderne architectuur. Er zijn drie gehelen van aaneengeschakelde ruime woningen, met telkens een gelijkvloers en een eerste verdieping. Daarnaast zijn er 4 appartementsblokken die telkens per 2 verbonden zijn met een externe glazen liftkoker. De woonzone is enkel toegankelijk voor de bewoners. Doorgaand verkeer is niet mogelijk. Voor meer info; bezoek de aparte website.

Projectontwikkeling: Hero Construct NV & IP Groven

Architectenbureau:    Archiprof

ORION te Dendermonde

Luxueus wonen in een oase van groen midden in de stad.

8 exclusieve appartementen, 2 riante penthouses en 2 uitstekend gelegen kantoor- of praktijkruimtes. Residentie ORION combineert het beste van twee werelden. Gelegen vlakbij De Schelde en de Oude Dender, omzoomd door een groene long met veel bomen en gras en toch dichtbij het feeërieke stadscentrum van Dendermonde. Het gebouw is opgebouwd uit duurzame materialen en uitgerust met de meest moderne en energie-efficiënte technieken.

Projectontwikkeling: Springvis 

Bouwheer:                     Hero Construct NV

Architectenbureau:    Reid-Senepart architecten

Interieurarchitect:      Atelier Lievois

Hoppe te Buggenhout

Project Hoppe is een nieuwe verkaveling van 5 woongelegenheden; 4 halfopen bebouwingen en 1 gesloten bebouwing. De woningen bestaan uit het gelijkvloers en een verdieping. De woningen zijn zeer ruim, variërend van 3- 5 slaapkamers. Achteraan genieten ze ook elk van een terras met tuin. Bovendien is elke woning voorzien van een inpandige garage. Bekijk zeker de website voor maquettefoto’s, plannen, werfbeelden,..

Projectontwikkeling: Hero Construct NV

Architectenbureau:    Quisquater

Vitsstraat te Opdorp

Project vitsstraat is een nieuwe verkaveling van 5 woongelegenheden; 2 halfopen bebouwingen en 3 gesloten bebouwing. De woningen bestaan uit het gelijkvloers en een verdieping. De woningen zijn zeer ruim, variërend van 3- 5 slaapkamers. Achteraan genieten ze ook elk van een terras en grote tuin. Bovendien is elke woning voorzien van een inpandige garage. Bekijk zeker de website voor maquettefoto’s, plannen, werfbeelden,..

Projectontwikkeling: Hero Construct NV

Architectenbureau:    Quisquater

Hopveldweg 8 te Buggenhout

Project Hopveldweg 8 omvat een nieuwe verkaveling met 7 wooneenheden. In dit project zijn zelfs 6 wooneenheden halfopen en 1 vrijstaand gebouwd. Door de speelse opstelling van de woningen lijkt het zelfs of elke woningen los staat. De verkaveling laat geen doorgaand verkeer toe, waardoor deze straat al zeker rustgevend zal zijn. Elke woning bezit een grote tuin met terras. Parkeerplaatsen zijn voorzien in de straat.

Projectontwikkeling: Hero Construct NV

Architectenbureau:    Quisquater

Cichorei te Oudegem

Een verbouwing van de oude cichoreifabriek te Oudegem. Afbraak van de oude gebouwen en stallingen met wederopbouw van 15 wooneenheden. Wegens beschermd erfgoed renoveren we de bewaarde muren en schoorsteen, zodat het authentieke karakter bewaard blijft. De woningen hebben een grote en diepe tuin. Daarnaast kunnen de appartementen meegenieten van het diepergelegen park dat mee wordt aangelegd.

Lambroeckstraat te Oudegem

De eerste ontwerpen zijn reeds opgesteld. Binnenkort meer uitleg hierover.

KASTEELHOF te Buggenhout

Nieuwbouw van 18 appartementen te Buggenhout. Ruime 1 of 2 slaapkamer appartementen met een mooi zicht op de velden in de Kasteelstraat. Via een zij-inrit, kunnen een groot deel van de auto’s gestationeerd worden, alsook de fietsenstalling staat hier veilig.

ROGGHEMANSHOF te Dendermonde

Een rustig woonerf dichtbij het centrum van Dendermonde. Het leven in de Korte Dijkstraat 80 heeft er nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien. Het woonerf bestaat uit 16 woningen met eigen tuin, alsook een gezamenlijk binnenplein. Origineel bestond dit perceel uit een oude hoeve met stallingen. Realisatie met architecte Mita de Baere, Atelier 4.

Van Marselaer te Opdorp

4 Nieuwbouwappartementen gebouwd te Opdorp, met een prachtig zicht op het Driesplein. Onder de appartementen is een doorrit naar de achterliggende carports. Bouwjaar 2008 met architect Jo Vincke