Vacature Calculator

Ben jij een gedreven professional met een passie voor cijfers en een scherp oog voor detail? Heb je ervaring in de bouwsector en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe rol waarin je jouw rekenkundige vaardigheden kunt benutten?

Wie is Hero Construct?

Lokale bouwpartner, universeel vakmanschap


Hero Construct  is een toonaangevende, lokale speler in de bouwsector van klasse 7 en staat bekend om de kwaliteit en het vakmanschap van onze projecten.

We zijn betrokken bij een breed scala aan projecten, van woningbouw tot commerciële en industriële projecten, en we streven naar innovatie en duurzaamheid in alles wat we doen. Als bouwpartner dragen we een goede samenwerking met opdrachtgever, architect en samenwerkende firma’s hoog in het vaandel.

Als bouwbedrijf volgen we de evoluties steeds op de voet en door onze ervaring, kennis en vakmanschap kunnen we ook complexere projecten tot een goed einde brengen. Het universeel aanbod in opdrachten maakt het werken dan ook steeds boeiend en uitdagend. Ons team gaat er elke dag samen vol voor.

Functieomschrijving: calculator

Als Calculator Bouw speel je een cruciale rol in ons bouwteam. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig berekenen van kostenramingen voor bouwprojecten, variërend van woningbouw tot commerciële vastgoedontwikkeling. Je werkt samen met het projectmanagementteam en biedt waardevolle inzichten om projecten binnen budget te houden en de winstgevendheid te maximaliseren.

Jouw jobinhoud:

 • Contact met leveranciers en onderaannemers. Je bouwt een netwerk op en leert elkaar goed kennen over verschillende projecten heen.

 • Offertes opvragen, inhoudelijk vergelijken en onderhandelen met verschillende partijen om een kwalitatief goede samenwerking te bekomen.

 • Meewerken aan een divers gamma van projecten (eengezinswoningen, appartementen, eigen projecten, overheidsopdrachten,…).

 • Omzetten van een architectuurplan naar een uitvoeringsdossier. Analyseren van bouwtekeningen om de benodigde materialen en arbeid te bepalen.

 • Je leert gaandeweg verschillende projecten kennen en bouwt voor jezelf een bibliotheek aan met projecten waar je naar kan terugkoppelen

 • Je bent geboeid door het gegeven van digitaliseren en circulair bouwen en wil hier mee aan werken!

Wie ben jij?

Het DNA van een calculator:

Nieuwsgierig

Aan de hand van grondplannen, gevels en snedes kan je begrijpen hoe een gebouw in elkaar zit. Je bent bovendien geïnteresseerd in het brede aspect van de bouwsector (van ruwbouw tot de laatste plint).

Doorzetter met een grote ‘wil’

Je kan je ergens in vastbijten en wil onderzoeken en bijleren om elk project tot een goed einde te brengen.

Deadlinegericht

Je houdt van een gezonde druk en kan snel schakelen om de deadline voor aanbesteding of offerte te halen.

ANALYTISCH

Je denkt mee tot in detail en kan linken leggen tussen verschillende projecten en over segmenten heen. Je wil weten hoe de vork in de steel zit en iets onbekend schrikt je niet af.

COMMUNICATIEF

On- en offline communicatief met klanten, architecten, leveranciers, aannemers, investeerders

Computervaardig

Je bent administratief sterk en kan overweg met de gangbare computerprogramma’s (Word, Excel, Outlook,…). Kunnen werken met AutoCad is optioneel.

OPGELEID

Wij streven naar een bachelordiploma in Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring.

Wat heeft Hero Construct jou te bieden?

Onze troeven

 • Een boeiende en afwisselende job in een familiebedrijf met gezonde ambitie en groei, met toffe collega’s met ervaring;

 • Ruimte voor initiatief en groei;

 • Een goed uitgeruste werkomgeving, voorzien van de nieuwste technieken en apparatuur;

 • Een goede balans tussen werk en privé;

 • Lokale verankering en aanwezigheid op events;

 • Een uitstekende verloning met extralegale voordelen;

 • Voltijds contract van onbepaalde duur;

 • Een bedrijf waar werknemers trots zijn op hun werkomgeving.

Solliciteer nu.

Wil jij graag deel uitmaken van ons team?
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan opwindende bouwprojecten die het landschap van morgen vormgeven!

  VACATURE

  Voeg uw CV in PDF toe.

  Jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.