• GOEGEBUURT

    Ontwikkeling, bouwen en verkoop van eigen projecten.

Lindenhof te Baardegem

NIEUWE WETGEVING! NU MAAR 6% BTW OP DE CONSTRUCTIE!

Bij het ontwerpen van het project hebben we op een respectvolle manier teruggekoppeld naar de oorspronkelijke situatie van de eigendommen, in het bijzonder dan naar de hoeve ‘Hof ter Linden’. Hieruit ontstond een woonerf met 11 woningen en 10 appartementen in de opstelling van de oude vierkantshoeve. Daarnaast wordt de schuur gerestaureerd met een nieuwe invulling in functie van het woonerf.

Locatie: Hoek Baardegem-dorp & Houwelgat, 9310 Baardegem

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    Atelier 4

Mirab'eau te Hamme

45 Erkende assistentiewoningen met professionele uitbating door Senior Living Group. Waar u ook woont in Mirab’eau, het water en de natuur zijn nooit veraf.

85% VERKOCHT! Voor de opbouw en de materialen ging de keuze naar duurzame, klassieke, tijdloze kwaliteit met een aantal hedendaagse accenten. De subtiele nuances van de gevelsteen, met zijn grijs- en wittinten, creëren een zacht gevoel van beweging. In combinatie met bijvoorbeeld de terrassen resulteert dat in een gevel met een bijzondere dynamiek. De oriëntatie van de paviljoenen is zodanig dat u bijna vanuit elke flat geniet van een zalig uitzicht op het water. Bovendien zorgt de ruimte tussen de verschillende gebouwen voor een doorsteek die het park met de rivier verbindt. Zo geniet u ook vanop het achterliggende wandelpad van de aanwezigheid van het water, dat in Mirab’eau dus letterlijk alomtegenwoordig is.

Locatie: Hamveer 1, 9220 Hamme

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV  & Springvis BV

Architectenbureau: CONIX RDBM Architects

Ten Hove te Wetteren - Massemen

90% VERKOCHT! NOG ENKELE WONINGEN OVER.  Ten Hove bestaat uit 13 halfopen of gesloten ééngezinswoningen, elk met een aangebouwde carport, inpandige garage of eigen autostaanplaats. Verder zijn er ook 5 appartementen met bovengrondse autostaanplaatsen. Het centrale blok met 5 appartementen bestaat uit 2 gelijkvloerse appartementen met tuin, 2 appartementen met terras op de 1ste verdieping en een penthouse op de 2de verdieping.

Locatie: Brusselsesteenweg 388, 9230Massemen

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:  DAT architectenburo

Kakeman te Lebbeke

VOLLEDIG VERKOCHT! Dit project ligt in in de Kakemanstraat te Lebbeke, net buiten grondgebied Opstal, en vervangt de oude bakkerij Verhaevert. Het project bestaat uit 6 stapelwoningen met 5 garages en 5 staanplaatsen achter het project. Er zijn 3 gelijkvloerse woningen en 3 woningen op het eerste verdiep , bereikbaar met de lift in de gemeenschappelijke gang.

Locatie: Kakemanstraat 102, 9280 Lebbeke

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:   Architecten Hofmans

Brouwersweg te Buggenhout

VOLLEDIG VERKOCHT ! Project Brouwersweg omvat een nieuwe verkaveling met 7 wooneenheden. In dit project zijn 6 wooneenheden halfopen en 1 gebouw vrijstaand. Door de speelse opstelling van de woningen lijkt het zelfs of elke woningen los staat. De verkaveling laat geen doorgaand verkeer toe, waardoor deze straat al zeker rustgevend zal zijn. Elke woning bezit een grote tuin met terras. Parkeerplaatsen zijn voorzien in de straat.

Locatie: Hopveldweg 8, 9255 Buggenhout
(Waze & Maps: “Project Brouwersweg” )

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    Quisquater

Kastelaar te Moerzeke

72% VERKOCHT! 8 van de 11 woningen.

Ecologisch wonen in een groene omgeving Hamme (Kastel) – Abdijstraat. Hamme is gelegen in Oost-Vlaanderen, aan de monding van de Durme en de Schelde. Getekend door water en groen is het mooi en rustig wonen in deze gemeente met een uniek landschap.

11 mooie comfortabele BEN appartementen voor wie houdt van rust in combinatie met een actieve levensstijl liggen vlakbij een rustige landbouwzone en op wandelafstand van de polders.  Alle wooneenheden zijn voorzien van energiezuinige maar ruime leefruimtes. De appartementen hebben een gunstig georiënteerde tuin naar het zuiden of het westen en zijn voorzien van mooie groene dakterrassen. Centraal tussen de wooneenheden, voorzien we 11 garageboxen en fietsenstallingen voor de bewoners.

Locatie: Abdijstraat 6, 9220 Kastel- Moerzeke

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    ULRICH MATTHYS ARCHITECT

De Witte Berk te Bornem

63% VERKOCHT! 7 van de 11 woningen.

Residentie ‘De Witte Berk’ is een nieuwbouwproject en omvat 2 handelsruimten en 11 appartementen met 2 of 3 slaapkamers waaronder 1 penthouse, telkens voorzien van een terras. Mogelijkheid tot aankoop van garages en overdekte parkeerplaatsen, gelegen tussen de Boomstraat en de Achterweidestraat, in hartje Bornem. Het krijgt het ‘BEN30’ label, bijna-energieneutraal met een E-peil onder de 30. Het is een verdichtend bouwproject in de dorpskern met innoverende, hedendaagse en flexibele architectuur in combinatie met respect voor erfgoed door de restauratie van de bestaande voorgevel. Het is kernversterkend door met kwalitatieve woningen en multifunctionele handelsruimten het winkelcentrum aan te vullen en hierdoor ook de aantrekking van de winkelstraat aan te zwengelen.

Locatie: Boomstraat 34-36, 2880 Bornem

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau: Studio Klein Brabant, architectuur & interieur bv 

Lambroeckstraat te Oudegem

De aanvraag voor bouwvergunning is ingediend en de aanplakking is gebeurd. We geven een infomoment voor de lokale bevolking op 17/02/2018 in de refter van de gemeenteschool te Oudegem. Klik hier om de flyer van de infoavond te downloaden.

Leipark te Ruisbroek

PROJECT VOLLEDIG VERKOCHT! 

Leipark is een project gelegen te gemeente Puurs – Ruisbroek. Het bestaat uit woningen en appartementen die samen met het park een rustgevend geheel vormen, in een zeer moderne architectuur. Er zijn drie gehelen van aaneengeschakelde ruime woningen, met telkens een gelijkvloers en een eerste verdieping. Daarnaast zijn er 4 appartementsblokken die telkens per 2 verbonden zijn met een externe glazen liftkoker. De woonzone is enkel toegankelijk voor de bewoners. Doorgaand verkeer is niet mogelijk. Voor meer info; bezoek de aparte website.

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV & IP Groven

Architectenbureau:    Archiprof

Hoppe te Buggenhout

PROJECT VOLLEDIG VERKOCHT! 

Project Hoppe is een nieuwe verkaveling van 5 woongelegenheden; 4 halfopen bebouwingen en 1 gesloten bebouwing. De woningen bestaan uit het gelijkvloers en een verdieping. De woningen zijn zeer ruim, variërend van 3- 5 slaapkamers. Achteraan genieten ze ook elk van een terras met tuin. Bovendien is elke woning voorzien van een inpandige garage. Dit project is volledig uitverkocht!

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    Quisquater

ORION te Dendermonde

PROJECT VOLLEDIG VERKOCHT! 

Luxueus wonen in een oase van groen midden in de stad.

8 exclusieve appartementen, 2 riante penthouses en 2 uitstekend gelegen kantoor- of praktijkruimtes. Residentie ORION combineert het beste van twee werelden. Gelegen vlakbij De Schelde en de Oude Dender, omzoomd door een groene long met veel bomen en gras en toch dichtbij het feeërieke stadscentrum van Dendermonde. Het gebouw is opgebouwd uit duurzame materialen en uitgerust met de meest moderne en energie-efficiënte technieken.

Projectontwikkeling:  Springvis 

Bouwheer:                     Hero Construct NV

Architectenbureau:    Reid-Senepart architecten

Interieurarchitect:      Atelier Lievois

Vitsstraat te Opdorp

PROJECT VOLLEDIG VERKOCHT! 

Project vitsstraat is een nieuwe verkaveling van 5 woongelegenheden; 2 halfopen bebouwingen en 3 gesloten bebouwing. De woningen bestaan uit het gelijkvloers en een verdieping. De woningen zijn zeer ruim, variërend van 3- 5 slaapkamers. Achteraan genieten ze ook elk van een terras en grote tuin. Bovendien is elke woning voorzien van een inpandige garage. Bekijk zeker de website voor maquettefoto’s, plannen, werfbeelden,..

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    Quisquater

ROGGHEMANSHOF te Dendermonde

Een rustig woonerf dichtbij het centrum van Dendermonde. Het leven in de Korte Dijkstraat 80 heeft er nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien. Het woonerf bestaat uit 16 woningen met eigen tuin, alsook een gezamenlijk binnenplein. Origineel bestond dit perceel uit een oude hoeve met stallingen. Realisatie met architecte Mita de Baere, Atelier 4.

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    Atelier 4

Van Marselaer te Opdorp

4 Nieuwbouwappartementen gebouwd te Opdorp, met een prachtig zicht op het Driesplein. Onder de appartementen is een doorrit naar de achterliggende carports. Bouwjaar 2008 met architect Jo Vincke