• GOEGEBUURT

    Ontwikkeling, bouwen en verkoop van eigen projecten.

Brouwersweg te Buggenhout

Project Brouwersweg omvat een nieuwe verkaveling met 7 wooneenheden. In dit project zijn 6 wooneenheden halfopen en 1 gebouw vrijstaand. Door de speelse opstelling van de woningen lijkt het zelfs of elke woningen los staat. De verkaveling laat geen doorgaand verkeer toe, waardoor deze straat al zeker rustgevend zal zijn. Elke woning bezit een grote tuin met terras. Parkeerplaatsen zijn voorzien in de straat.

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    Quisquater

Leipark te Ruisbroek

Leipark is een project gelegen te gemeente Puurs РRuisbroek. Het bestaat uit woningen en appartementen die samen met het park een rustgevend geheel vormen, in een zeer moderne architectuur. Er zijn drie gehelen van aaneengeschakelde ruime woningen, met telkens een gelijkvloers en een eerste verdieping. Daarnaast zijn er 4 appartementsblokken die telkens per 2 verbonden zijn met een externe glazen liftkoker. De woonzone is enkel toegankelijk voor de bewoners. Doorgaand verkeer is niet mogelijk. Voor meer info; bezoek de aparte website.

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV & IP Groven

Architectenbureau:    Archiprof

Hoppe te Buggenhout

Project Hoppe is een nieuwe verkaveling van 5 woongelegenheden; 4 halfopen bebouwingen en 1 gesloten bebouwing. De woningen bestaan uit het gelijkvloers en een verdieping. De woningen zijn zeer ruim, vari√ęrend van 3- 5 slaapkamers. Achteraan genieten ze ook elk van een terras met¬†tuin. Bovendien is elke woning voorzien van een inpandige garage. Dit project is volledig uitverkocht!

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    Quisquater

Lambroeckstraat te Oudegem

De aanvraag voor bouwvergunning is ingediend en de aanplakking is gebeurd. We geven een infomoment voor de lokale bevolking op 17/02/2018 in de refter van de gemeenteschool te Oudegem. Klik hier om de flyer van de infoavond te downloaden.

ORION te Dendermonde

Luxueus wonen in een oase van groen midden in de stad.

8 exclusieve appartementen, 2 riante penthouses en 2 uitstekend gelegen kantoor- of praktijkruimtes. Residentie¬†ORION combineert het beste van twee werelden. Gelegen vlakbij De Schelde en de Oude Dender, omzoomd door een groene long met veel bomen en gras en toch dichtbij het fee√ęrieke stadscentrum van Dendermonde.¬†Het gebouw is opgebouwd uit duurzame materialen en uitgerust met de meest moderne en energie-effici√ęnte technieken.

Projectontwikkeling:  Springvis 

Bouwheer:                     Hero Construct NV

Architectenbureau:    Reid-Senepart architecten

Interieurarchitect:      Atelier Lievois

Vitsstraat te Opdorp

Project vitsstraat¬†is een nieuwe verkaveling van 5 woongelegenheden; 2¬†halfopen bebouwingen en 3 gesloten bebouwing. De woningen bestaan uit het gelijkvloers en een verdieping. De woningen zijn zeer ruim, vari√ęrend van 3- 5 slaapkamers. Achteraan genieten ze ook elk van een terras en grote tuin. Bovendien is elke woning voorzien van een inpandige garage. Bekijk zeker de website voor maquettefoto’s, plannen, werfbeelden,..

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    Quisquater

ROGGHEMANSHOF te Dendermonde

Een rustig woonerf dichtbij het centrum van Dendermonde. Het leven in de Korte Dijkstraat 80 heeft er nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien. Het woonerf bestaat uit 16 woningen met eigen tuin, alsook een gezamenlijk binnenplein. Origineel bestond dit perceel uit een oude hoeve met stallingen. Realisatie met architecte Mita de Baere, Atelier 4.

Projectontwikkeling:  Hero Construct NV

Architectenbureau:    Atelier 4

Van Marselaer te Opdorp

4 Nieuwbouwappartementen gebouwd te Opdorp, met een prachtig zicht op het Driesplein. Onder de appartementen is een doorrit naar de achterliggende carports. Bouwjaar 2008 met architect Jo Vincke