QUIZ Hero for Heroes

4 sportieve werknemers hebben zelf initiatief genomen om zich in te schrijven voor de loopwedstrijd van Kom op tegen Kanker. Maar als ze willen deelnemen moeten ze zorgen voor €2.500 startersgeld.

Vooraf zijn er reeds een koekjes- en chocoladeverkoop georganiseerd. Als 2de actie organiseerden ze een quiz ten voordele van het goede doel. Als verrassing overhandigden wij als Hero Construct een cheque ter waarde van €2.500 zodat onze atleten al zeker kunnen deelnemen aan de wedstrijd.  Het extra ingezamelde geld gaat integraal naar het goede doel.

Om de lopers ‘zichtbaar’ te houden tijdens de wedstrijd hebben we ook een sportshirt ontworpen met de bedrukking ‘ 1 TEAM, ALL HEROes’.

Wij wensen onze atleten enorm veel succes tijdens de wedstrijd.

‘De buit is alvast binnen.’

Wat houdt deze wedstrijd in?

Op zondag 24 maart 2019 start de tweede editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Het wordt opnieuw een uniek loopevenement waarbij teams van vier lopers samen 100 km lopen ten voordele van kankeronderzoek. Zowel de uitdaging als het groepsgevoel staan hierbij centraal. Dat allemaal in en rond De Schorre in Boom.

Share this article