Vacature Projectleider

Heb jij zin om deel uit te maken van het Hero-team?

Wie is Hero Construct?

Hero Construct is een klasse 7 bouwbedrijf actief in de regio groot Dendermonde. We zijn voornamelijk actief op de residentiële markt.
Als lokaal familiebedrijf dragen we een goede samenwerking met opdrachtgever, architect en samenwerkende firma’s hoog in het vaandel. Als bouwbedrijf volgen we de evoluties steeds op de voet en door onze ervaring en kennis kunnen we ook complexere projecten tot een goed einde brengen.
De verscheidenheid in opdrachten en uitvoeringswijzen maakt het werken dan ook steeds boeiend en uitdagend. Ons team gaat er elke dag samen vol voor.

Functieomschrijving: Projectleider

Als projectleider ben je een drijvende kracht die projecten op een vlotte en zelfstandige manier afwerkt. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de werf van ruwbouw tot de volledige afwerking. Verder ben je de spilfiguur tussen bouwheer, architecten en onderaannemers. Alsook zal je instaan voor het analyseren van het dossier, uitvoeringsplannen opstellen en de kwaliteit en voorgang der werken bewaken. Op regelmatige basis woon je de werfvergaderingen bij en maak je contracten op voor alle onderaannemers verbonden met het project. Wij bieden je dus een voltijdse, stabiele job aan in een groeiend bedrijf met voldoende mogelijkheden om te ontwikkelen. Gecombineerd met een collegiale werksfeer en een uitdagend takenpakket kan deze vacature op jouw lijf geschreven staan.

Job gerelateerde competenties

 • Je kan een bouwdossier analyseren (lastenboek en meetstaat, architectuurplannen en stabiliteitsplannen linken,…) vanuit een technisch, financieel en commercieel standpunt.

 • Je kan offertes analyseren en met elkaar vergelijken zodat een correcte afweging kan gemaakt worden.

 • Je zorgt voor een correcte uitvoering en zoekt optimalisaties in het bouwproces, verzekert de rendabiliteit en beheert het financiële aspect van je projecten.

 • Je geeft leiding en coördineert de samenwerking tussen de ploegbazen, eigen arbeiders, leveranciers en onderaannemers.

 • Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, architect, onderaannemers en eigen personeel.

Wie ben jij?

Een greep uit jouw eigenschappen en vaardigheden

TEAMSPELER

Je bent een teamspeler die deel wil uitmaken van een uniek team. Met hetzelfde doel voor ogen en door samen te werken geraken we het verste.

DEADLINES

Je kan omgaan met druk en respecteert deadlines. Je kan ook zelfstandig werken.

COMMUNICTIE

Je kan duidelijk communiceren en afspraken maken en komt gemaakte afspraken zelf na.

BOUWKUNDIGE OPLEIDING

Je bent geïnteresseerd in de bouwwereld en hebt een bouwkundige opleiding gevolgd (bachelor of master bouwkunde)

Computervaardigheid

Je bent administratief sterk en kan overweg met de gangbare computerprogramma’s (Word, Excel, Outlook,…). Kunnen werken met AutoCad is een bonus.

PRIORITEIT

Je kan de hoofdzaken van de bijzaken onderscheiden en je kan het overzicht bewaren wanneer het complexer wordt. Je kan aandacht schenken aan details die er op dat moment toe doen.

ANALYTISCH

Je zoekt graag uit hoe het beter kan. Werkmethodes analyseren, plannen bestuderen, materialen en technieken onderzoeken,… Je wil weten hoe de vork in de steel zit en iets onbekend schrikt je niet af.

PROBLEEMOPLOSSEND

Je durft vragen te stellen. Verschillende invalshoeken op een situatie geven verschillende mogelijke oplossingen. Je zoekt zelf ook naar mogelijke oplossingen.

Wat heeft Hero Construct jou te bieden?

Onze troeven

 • Een boeiende en afwisselende job in een familiebedrijf met gezonde ambitie en groei, met toffe collega’s met ervaring;

 • Ruimte voor initiatief en groei;

 • Een goed uitgeruste werkomgeving, voorzien van de nieuwste technieken en apparatuur;

 • Een goede balans tussen werk en privé;

 • Lokale verankering en aanwezigheid op events;

 • Een uitstekende verloning met extralegale voordelen;

 • Voltijds contract van onbepaalde duur;

 • Afhankelijk van jouw ambities stippel je samen je verdere loopbaan uit;

 • Een bedrijf waar werknemers trots zijn op hun bedrijf.

Solliciteer nu.

Wil jij graag deel uitmaken van ons team?

  VACATURE

  Voeg uw CV in PDF toe.

  Jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.