• Persoonlijke aanpak

    Wij denken met u mee

Wie is Hero Construct ?

Hero Construct werd opgericht in 1995 door Roger De Vriendt, die toen reeds een tiental jaar vakkennis had opgedaan in de bouwsector. Enkele jaren later kwam zijn echtgenote Daisy Durinck in de zaak. Wat begon als een kleine zaak is sedertdien uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming met een familiaal karakter. Ook de 2 zonen hebben de laatste jaren het bedrijf vervoegd. Bart De Vriendt is nu de gedelegeerd bestuurder van de firma.

Hero Construct NV bestaat momenteel 25 jaar in het aannemingsmilieu. Gedurende deze jaren heeft de firma enorme groeipatronen gekend. Deze groei ging gepaard met een toename van personeel op de werkvloer alsook op kantoor. Op heden beschikt Hero Construct NV over 40 ervaren arbeiders en 12 kaderleden, waarvan 7 projectleiders. Door de jaren heen zijn we verhuisd naar steeds grotere locaties. Maar sinds 2017 kan u ons vinden op onze prachtige locatie te Dendermonde (Baasrode).

Wat typeert Hero Construct ?

Hero Construct NV is een naam die bekend in de oren klinkt in Buggenhout, Dendermonde en omstreken. Onze naambekendheid hebben we te danken aan de grote lokale aanwezigheid van projecten, marketing en mond-aan mondreclame.

Hero construct NV is werkzaam in verschillende deelsegmenten van de bouw. We profileren ons sterk in de particuliere markt alsook meergezinswoningen worden vaak door ons gebouwd. Daarnaast blijven we ook actief in projecten voor de overheid en zorgsector. We bezitten ook de erkenning ‘algemeen aannemer klasse 7’ waardoor we ook in aanmerking komen om grotere werken uit te voeren.

Hero construct is naast algemeen aannemer ook projectontwikkelaar. Zo bouwen we niet alleen de woningen, maar verkopen we ze ook rechtstreeks aan de klant. Projecten Lindenhof te Baardegem, Brouwersweg te Buggenhout, Den Bakker te Lebbeke en Mirab’eau te Hamme zijn hier perfecte voorbeelden van. 

Hoe werkt Hero Construct ?

Als geregistreerd en erkend aannemer staan wij steeds voor U klaar met professioneel en deskundig advies. Indien u dit wenst begeleiden wij U tijdens het hele bouw- en verbouwproces. Een team van bekwame medewerkers zorgt voor de coördinatie van uw volledig bouwproject. Onze contracten zijn opgemaakt conform ‘wet Breyne’, waardoor u als koper volledig beschermd wordt.

Algemene aanneming

1 aanspreekpunt

Wij vormen, voor u als klant, het centrale aanspreekpunt en vertrouwenspersoon tussen bouwheer en architect doorheen de werken. Bovendien vertegenwoordigen wij u als bouwheer met professionele kennis.

Afgesproken uitvoeringstermijn

Als algemeen aannemer coördineren wij de werken van ruwbouw tot afwerking. Hierdoor kunnen we de planning en termijnen beter op elkaar afstemmen.

Ruwbouwwerken door eigen personeel

Met een 40-tal arbeiders in dienst, staan wij garant voor uitvoering in ruwbouwwerken. Omdat onze arbeiders louter instaan voor ruwbouwwerken en betonwerken, kunnen wij beroep doen op hun vakkennis.

Verantwoordelijkheid t.e.m. voorlopige oplevering

Als algemene aannemer staan wij in voor de problemen die zich voordoen gedurende het volledige project, verder dan ruwbouw alleen en dit tot voorlopige oplevering. Hiervoor zijn wij voorzien van alle nodige verzekeringen.

Overtuigd? Contacteer ons nu!

    Jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.